Vesa-Tapio Palokangas on Muhoksen uusi kirkkoherra

20.3.22

Muhoksen seurakunnan jäsenistä 21,2 prosenttia käytti äänioikeuttaan kirkkoherranvaalissa. Vesa-Tapio Palokangas sai 508 ääntä, Jukka Joensuu 465 ääntä ja John Bäckström 67 ääntä.


Teksti: Elsi Salovaara . Kuvat: Pekka Blomster / Blomsterin Lähikuva .

Vesa-Tapio Palokangas on valittu Muhoksen seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi. Äänioikeuttaan käytti 1040 seurakunnan jäsentä, ja äänestysprosentti oli 21,2.

Tällä hetkellä Vaalan seurakunnan kirkkoherrana työskentelevä Palokangas sai vaalissa 508 ääntä. Oulunsalon seurakunnan kappalainen Jukka Joensuu sai 465 ääntä ja Kemin seurakunnan kappalainen John Bäckström 67 ääntä.

Ehdokkaat ovat esittäytyneet äänestäjille niin Rauhan Tervehdyksen sivuilla kuin Virtuaalikirkon kauttakin lähetetyssä vaalipaneelissa, johon Joensuun sairastuttua osallistuivat vain Palokangas ja Bäckström.

Muhoksen seurakunnan kirkkoherranvirka tuli auki, kun tehtävää 28 vuotta hoitanut Jouni Heikkinen jäi eläkkeelle viime vuoden puolella. Tällä välin vt. kirkkoherrana on toiminut Pekka Rehumäki. Uuden kirkkoherran on tarkoitus aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

Lue lisää vaaleista ja ehdokkaiden tunnelmista 24. maaliskuuta ilmestyvästä Rauhan Tervehdyksestä. Näköislehti on verkossa jo tiistaina 22. maaliskuuta.

=> Kommentoi aihetta tai lähetä terveisiä ehdokkaille täällä

Lue aiempia juttuja aiheesta:

Kymmenen kysymystä Muhoksen kirkkoherraehdokkaille

Muhoksen kirkkoherranvaalin ehdokkaat asetettiin vaalisijoille

28 vuoden pesti päättyy, mutta Muhos pysyy

 

Lue lisää aiheesta:

Muhoksen seurakunta