Kuusi pappia hakee Karjasillan kirkkoherraksi

23.5.23

Karjasillan seurakuntalaiset äänestävät itselleen uuden kirkkoherran syksyllä. Kuusi virkaa hakenutta haastatellaan 15. kesäkuuta. Oulun tuomiokapituli asettaa hakijoista kolme vaalisijoille ja päättää vaalin ajankohdasta.


Kuvat: Kirkon kuvapankki / Sanna Krook .

Karjasillan seurakunnan kirkkoherran virkaan hakevat  Hyrynsalmen seurakunnan kirkkoherra Pirkko Hänninen Hyrynsalmelta, Siikalatvan seurakunnan kirkkoherra Heikki Karppinen Oulusta, vs. yhtymäjohtaja Petri Satomaa Oulusta, Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin toiminnanjohtaja Miia Seppänen Oulusta, Haukiputaan seurakunnan kirkkoherra Jaakko Tuisku Oulusta sekä Vaalan seurakunnan vt. kirkkoherra Rainer Väänänen Muhokselta.

 

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Karjasillan seurakunta Yleinen