Antti Korkiakoski nousi Oulunsalon seurakunnan ääniharavaksi

Oulunsalon seurakunnan äänestysprosentti oli 19,2. 16–17-vuotiaista äänensä antoi 8,8 prosenttia. Seurakuntaneuvoston suurin ryhmä on Kristillisten perusarvojen puolesta, joka sai neuvostoon seitsemän valtuutettua.

Oulunsalon seurakunta

  • Äänestysprosentti seurakunnassa 19,2 (vuonna 2018: 22,6)
  • 16–17-vuotiaiden äänestysprosentti seurakunnassa 8,8 
  • Eniten ääniä sai Antti Korkiakoski Kristillisten perusarvojen puolesta -ryhmästä (160 ääntä eli 14,9 prosenttia seurakunnan äänimäärästä)

”Äänimäärä oli hienoinen yllätys, nöyrä kiitos kaikille minua äänestäneille. Olen ollut pitkään mukana seurakunnan luottamustoimissa, nyt alkava kausi on kuudes.

Välillä olen ollut pois riveistä, nytkin ajatus oli, että pidän taukoa. Ehdokkaita oli kuitenkin vaikea saada mukaan, ja päädyin asettumaan ehdolle.

Yksi tulevan kauden tärkeimmistä asioista on kiinteistöasiat – Oulunsalo on edelleen vailla toimitiloja. Tämä on ollut pitkä prosessi, jossa asiat eivät ole sujuneet toivotulla tavalla. Tämän eteen tulemme tulevalla kaudella tekemään töitä.

Pyrin myös luottamushenkilönä tekemään niitä asioita, joita seurakuntalaiset odottavat. Meillä on hyvä ja aktiivinen seurakunta sekä hyvät virkamiehet ja toimihenkilöt.

Nykyisen neuvoston kanssa on ollut hyvä henki ja mukava tehdä töitä yhdessä. Homma toimii ja pyörii, työskentely on vaivatonta vakaumukseen tai muuhun taustaan katsomatta.

Mottoni on aina ollut se, että kun puhuu niin kuin ajattelee, ei tarvitse ajatella mitä puhuu. Toivon tulevaisuudessa enemmän jalantilaa selkeille mielipiteille ja sille, että asioihin uskalletaan ja voidaan ottaa kantaa niiden oikeilla nimillä.

Olen sosiaalinen ja pidän siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja keskustella asioista. Olen ollut luottamustehtävissä pitkän aikaa, monet tuntevatkin minut ja uskaltavat lähestyä joissakin asioissa suoraan.

Minulle voi aina soittaa, ja ovellekin saa tulla koputtamaan.”

Oulunsalon seurakunnan seurakuntaneuvosto 2023-2026 (vahvistamaton tulos):

Kristillisten perusarvojen puolesta

Antti Korkiakoski (160)

Hannu Jaakkola (89)

Hannele Kurkela (78)

Eeva Lepistö (72)

Juhana Korkiakoski (64)

Pekka Tahkola (62)

Maria Riihimäki (46)

 

Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä

Irina Suominen (66)

Rauno Hekkala (60)

Anna-Maija Lawson Hellu (54)

 

KATSE

Suvi Helanen (116)

Seppo Salo (27)

=> Anna palautetta jutusta täällä


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää