Nojatuolikirkossa ovat vieraana näyttelijä, kirjailija ja muusikko

Loppiaisena radiojumalanpalveluksessa soivat kanteleet ja television Nojatuolikirkossa keskustellaan uskosta. Sunnuntaina radion meditatiivisessa messussa kuullaan Irja Askolan saarna.

Loppiaisena 6. tammikuuta kello 10  Yle Tv 1:sen Nojatuolikirkossa  keskustelurinkiin istahtaa kolme ihmistä, jotka ovat tavalla tai toisella kertoneet julkisesti uskostaan: näyttelijä Joonas Nordman, kirjailija Hanna Kivisalo sekä Nojatuolikirkon bändistä tuttu muusikko Make Perttilä.

Perttilän Church Band vastaa musiikista, artistivieraana on muusikko Olivia Amupala. Liturgina toimii Hanna Paavilainen.

Kanteleet helkkyvät radiojumalanpalveluksessa

Radiojumalanpalvelus Yle Radio 1:ssä kuullaan loppiaisena 6. tammikuuta suorana Linnantauksen kirkosta Kajaanista. Liturgina toimii seurakuntapastori Sanna Oikarinen ja saarnaajana hallintokappalainen Antti Minkkinen.

Rukousavustajina ovat Hilkka Rusanen ja Inka Hyrkäs. Kanttorina on Jussi Keinonen ja urkurina Juha Mikkonen. Kanteleryhmä Kajana-kanteleet musisoi Eeva-Maria Nivalaisen johdolla. Musiikissa ovat mukana myös Siiri Sarén, viulu, Siiri Immonen, laulu.

Meditatiivinen messu Taizé-lauluin

Sunnuntaina 9. tammikuuta kello 10 radiojumalanpaveluksena kuullaan Meditatiivinen messu, jonka teemana on kasteen lahja. Messussa saarnaa piispa emerita Irja Askola ja liturgina toimii Hiljaisuuden ystävien toiminnanjohtaja Juha Tanska.

Musiikkina kuullaan muun muassa Taizé-lauluja ja muuta meditatiivista hengellistä musiikkia. Kanttorina toimii Sirkku Rintamäki.

Kaikki hartausohjelmat ovat nähtävissä ja kuultavissa Yle Areenassa lähetysajankohdan jälkeen.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää