Oulugospel alkaa kantelepopilla - ennakkolippuja saa vielä

Monipuolisia konsertteja tarjoava tapahtuma järjestetään 5.–7. marraskuuta.

Suomen vanhimpiin gospel-tapahtumiin kuuluva Oulugospel tuo valoa syksyn pimeyteen 5.–7. marraskuuta.

Festivaalin ohjelmassa on tänä vuonna muun muassa kantelepoppia, metallia ja räppiä sekä koko perheen lastenmusiikkikonsertti. Konserttilippuja voi varata 29. lokakuuta saakka ennakkohintaan Oulun seurakuntien verkkosivuilta.

Ensimmäisessä konsertissa 5. marraskuuta kanteleensoittoa ja pop-musiikkia yhdistävää Ida Elinaa. Kello 19 käynnistyvä konsertti on kortteliravintola Voimalassa.

Lauantaina 6.11. Oulugospelin esiintymispaikaksi vaihtuu hotelli Lasaretti. Kello 12 alkavassa konsertissa esiintyvät oululainen metallibändi Pelastava Tekijä sekä rap-yhtyeet Bigbless & PALMI.

Lasaretin iltakosertissa kello 18 estradilla ovat gospelyhtye kls. sekä haikeaa kitarapoppia soittava Vanamo.

Sunnuntai 7.11. on omistettu perheille. Pekka Laukkarinen Trio konsertoi Keskustan seurakuntatalolla alkaen kello 14. Yhtyeen lastenlauluista tykkäävät usein myös aikuiset.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää