Ouluilo-keräys auttaa Ouluun tulleita ukrainalaispakolaisia

Huhtikuun alussa käynnistyy Oulun seurakuntayhtymän rahankeräyskampanja ”Ouluilo”, jolla kerätään varoja Ouluun tulleiden ukrainalaisten pakolaisten auttamiseksi.

Keräysvaroja käytetään ukrainalaisten pakolaisten auttamiseen Oulun seurakuntien diakoniatyön kautta.  Varat ohjataan lyhentämättöminä avustustoimintaan ilman erillisiä keräyskuluja.

– Ouluun on saapunut ukrainalaisia, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa sodan vuoksi. Heidän auttamisensa on erityisen tärkeää tällä hetkellä myös Oulussa ja nyt siihen on mahdollisuus, Oulun seurakuntayhtymän diakoniatyöntekijä Kari Rekilä sanoo.

Mukana voivat olla sekä yksityishenkilöt että yritykset. Keräysvaroilla voidaan myöntää esimerkiksi lahjakortteja ruokakauppaan. Sopivin tapa auttaa katsotaan tilannekohtaisesti.

Ouluilo-keräys on tällä kertaa aktiivikäytössä huhtikuun alusta kesäkuun loppuun. Lisätietoa keräyksestä ja lahjoitustavat osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/ouluilo.

Ukrainalaisia voi auttaa myös Kirkon Ulkomaanavun kautta, jolloin apu ohjautuu kriisialueelle.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää