Taas voi ilahduttaa tuntematonta ikäihmistä joulukortilla

Tee tai osta joululukortti. Vie tai postita se keräyspisteeseen 7.12. mennessä. Näin voit ilahduttaa tuntematonta ikäihmistä. Joulupostia ikäihmisille -kampanja toteutetaan nyt yhdeksättä kertaa.

joulukortti

Tänäkin vuonna kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan tarkoituksena on jakaa jouluiloa ikäihmisille, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Joillekin ikääntyneille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä.

Kampanja on käynnissä 7. joulukuuta saakka. Osallistua voi toimittamalla kampanjan keräyspisteeseen itse tehtyjä tai ostettuja joulukortteja.

Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajariville sana Sinulle. Lähettäjäksi laita oma etunimesi ja teksti Siskot ja Simot.
Esimerkiksi näin: Hyvää joulua toivottaa Siskot ja Simot sekä
Marjukka.

Älä sulje korttia kirjekuoreen.

Postimerkkiä ei tarvita, sillä kortit jätetään kampanjan keräyslaatikoihin.

Oulussa keräyspisteitä ovat Oulun pääkirjasto, Oulu 10, Kumppanuuskeskuksen info, Kimingin kirjasto, Jäälin kirjasto, Caritas-säätiön yhteisötila Toivo (Asemakatu 26), Rajakylän hoiva sekä Lassintalo.

Limingassa keräyspisteenä toimii kirjasto.

Kortteja voi myös postittaa osoitteeseen Joulupostia ikäihmisille, Kumppanuuskeskus/Kotiväki, Kansankatu 53, 90100
Oulu.

Lue lisää: https://www.siskotjasimot.fi/joulupostia/


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää