Pudasjärvi peruu Talvisodan muistotilaisuuden koronan takia

Jumalanpalveluksia voi seurata seurakunnan oman YouTube-kanavalta. Työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sosiaalisen median kautta.

Pudasjärven seurakunta on päättänyt perua perjantai-iltana 13. maaliskuuta pidettäväksi ilmoitetun Talvisodan päättymisen 80-vuotisjuhlatilaisuuden kirkossa. Kirkonkellot soivat ilmoitetun mukaisesti kello 10.55-11 kirkonmäellä sekä seurakuntakodilla, ja reserviläiset käyvät viemässä 105 kynttilää jokaisen talvisodan päivän muistoksi sankarimuistomerkille.

Myös muussa toiminnassa varaudutaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen.

– Jumalanpalvelukset pidetään, ottaen huomioon tartuntariskien minimointi – ehtoollisjumalanpalveluksia muutetaan sanajumalanpalveluksiksi tilanteen niin vaatiessa. Erilaisten ryhmien ja kerhojen osalta tiedotamme loppuviikon aikana, kirkkoherra Timo Liikanen kertoo.

Seurakuntalaisia pyydetään olemaan osallistumatta tilaisuuksiin, jos on lähiaikoina saapunut epidemia-alueelta, epäilee olleensa kontaktissa koronavirukseen sairastuneen kanssa tai jos hänellä itsellään on mahdollisesti koronavirukseen viittavia oireita tai on muuten flunssainen. Sairaana ei pidä tulla tilaisuuksiin.

Jos joutuu jäämään kotiin, voi esimerkiksi jumalanpalvelukseen osallistua radion, television tai netin kautta. Pudasjärven seurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata seurakunnan YouTube-kanavan kautta.

Seurakunnan työntekijät tarjoavat mahdollisuuden keskusteluapuun ja yksityiseen sielunhoitoon. Heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää