Pääkirjoitus: Yhä enemmän yhteinen areena

Päätoimittaja Elsi Salovaara tarjoaa lehden sivuja yhä enemmän myös lukijoiden käyttöön.

Huomasitko, että käsissäsi oleva Rauhan Tervehdys on hieman eri näköinen kuin lehden edellinen numero?

Teemme toimituksessa jatkuvasti pieniä päivityksiä ulkoasuun, mutta nyt muutimme värimaailmaa, tekstifontteja ja lehden nimilogoa reippaammalla kädellä. Edellisestä isommasta muutoksesta onkin aikaa jo viisi vuotta.

Ilahduttaako verkkolehden sivuiltakin tuttu lila väri, ovatko tekstit luettavia, näyttääkö jokin hassulta? Kerro meille, kuulemme mielellämme palautetta muutoksesta.

Lehden sivurakenne pysyy pitkälti ennallaan.

Lehden sivurakenne pysyy pitkälti ennallaan. Teemme yhteistyötä tilaajaseurakuntiemme kanssa saadaksemme niin jatkuvasti päivittyvään verkkolehteen kuin paperiversioon yhä enemmän tietoa ja tarinoita paikallisista tapahtumista, ilmiöistä ja ihmisistä.

Ulkoasumuutoksessa olemme panostaneet siihen, että tilaajaseurakuntien tapahtumapalstat erottuisivat mahdollisimman hyvin. Siksi lisäsimme sivulle 14 myös sisällysluettelon lehden loppuosan tarjonnasta.

Vinkki: Kannattaa vilkaista myös naapuriseurakuntien palstoja, sillä tapahtumat ovat pääosin kaikille avoimia.

Kirkollisten toimitusten eli häiden, hautajaisten ja kasteiden nimilistat ovat lehden tarkimmin luettuja tietoja. Haluamme tarjota lukijoille mahdollisuuden välittää niitä koskevia perheuutisia liki 100 000 kotitalouteen ihan ilmaiseksi.

Haluatteko lehden sivuille kuvan sukunne nuorimman ristiäisistä, tuoreesta avioparista tai saattoväestä haudalla?

Haluatteko lehden sivuille kuvan sukunne nuorimman ristiäisistä, tuoreesta avioparista tai saattoväestä haudalla? Se onnistuu. Kysy lupa julkaisuun kuvassa näkyviltä henkilöiltä, ja me tarjoamme sille areenan.

Yhteystiedot toimitukseen löytyvät sieltä mistä ennenkin, eli lehden takasivulta.

Kirjoittaja on Rauhan Tervehdyksen päätoimittaja


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää