Somevaikuttajat saapuvat Ouluun antamaan vinkkejä nuorille

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu Somessa-tapahtuma on lauantaina 22.4. kello 13–15 Sofia seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Isokatu 17.

Somessa-tapahtuman asiantuntijavieraina on kaksi tämän hetken valovoimaista somevaikuttajaa, Sointu Borg (@sointuorvokki) ja Henry Weckström (@weksi). Borg on tapahtumassa paikan päällä ja Weckström osallistuu verkon välityksellä.

Borg ja Weckström pitävät kumpikin puheenvuoron, jossa he kertovat somevaikuttamisestaan ja antavat vinkkejä nuorille erilaisista näkökulmista somessa olemiseen. Tapahtumassa on lisäksi keskusteluosuus, ja somevaikuttajat vastaavat kysymyksiin. Pohdinnan aiheina ovat myös somekäyttäytyminen ja nettikiusaaminen. Paikallista ääntä tapahtumaan tuovat oululaiset nuoret Ninni ja Oliver.

Sointu Borg (s. 1992) on puhuja, yrittäjä, ekonomi sekä media- ja somepersoona. Isomman yleisön tietoisuuteen hän nousi voitettuaan television realityohjelma Diilin vuonna 2021. Borgilla on Instagramissa lähes 115 000 seuraajaa ja TikTokissa noin 60 000 seuraajaa.

Henry Weckström (s. 1993) on somepersoona ja dj, ja hänet on valittu vuoden 2022 TikTok-vaikuttajaksi Suomessa. Hänellä on TikTokissa yli 390 000 seuraajaa ja yli 23 miljoonaa tykkäystä sekä Instagramissa lähes 79 000 seuraajaa.

Somessa-tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään perjantaina 21. huhtikuuta osoitteessa https://bitly.ws/CT5t

Ilmoittautumisen yhteydessä voi jättää kysymyksen somevaikuttajille.

Somessa-tapahtuman järjestää Oulun seurakuntayhtymän Digillä Kasvotusten -hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa opiskelun ja työn ulkopuolella olevien oululaisnuorten digitaalisia taitoja. ESR-rahoitteinen hanke päättyy huhtikuun lopussa.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää