Top5: Verkkolehden vuosikymmenen luetuimmat jutut

Rauhan Tervehdyksen vuosien 2012–2022 viidestä luetuimmasta verkkojutusta voi päätellä, että lukijoita kiinnostavat niin elämänkriisit kuin käytännön vinkit.

1. Sanomakelloista voi kuulla vainajan iän ja sukupuolen (36/2013)
Seurakuntamestarit valottavat, millä periaatteilla ja säännöillä kirkonkelloja soitetaan vainajien muistoksi. Kaisa Anttilan kirjoittama juttu uudelleenjulkaistiin vuonna 2016.

2. Monivuotinen perenna on haudan helppo kasvi (17/2018)
Oulun seurakuntien toimistopuutarhuri Outi Soukainen valottaa, mitä etuja perennoilla olisi ruusubegonioihin verrattuna. Haastattelu on Minna Kolistajan kirjoittama.

3. Romahduksen kautta hyväksymiseen (19/2018)
Patrick Tiainen kertoo, kuinka oppi eheytymishoitoja läpi käytyään hyväksymään homoseksuaalisuutensa. Tiaista haastatteli Antti Karvonen.

4. Kunnon pesu kerran kesässä (21/2016)
Oululaiset sisarukset Anna-Leena Takamäki ja Anne-Mari Autio kertovat, kuinka he puhdistavat vanhempiensa haudan hautakiveä. Minna Kolistajan kirjoittamassa jutussa on myös linkki Museoviraston ohjeisiin hautakiven puhdistukseen.

5. Anteeksiantaminen teki kipeää (27/2017)
Veli-Pekka Joki-Erkkilä kertoo haastattelussa, kuinka hän ja vaimonsa Minna pystyivät antamaan anteeksi tyttärensä murhaajalle. Haastattelun teki Pekka Helin.

 

Kaikki jutut löytyvät osoitteesta www.rauhantervehdys.fi joko haulla tai etsimällä Arkisto-osiosta jutun otsikon perässä oleva lehti. Kaikki verkkolehden sisältö on maksutonta. Juttuja voi myös kuunnella.

 


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää