Vaalipostia: Yhteistyöllä se sujuu

”Haukiputaan seurakunnan vahvuus on erinomainen yhteistyö. Kaikki tahot ja yhdistykset ovat tervetulleita toimimaan seurakunnan tiloihin. Lukuisia tilaisuuksia järjestetään yhdessä vapaaehtoisten kanssa”, kirjoittaa Hannu Liljamo.

Kirkon osalta on ollut ja tulee edelleen olemaan keskustelua millä tavalla kirkossa suhtaudutaan meistä jokaiseen. Myös häneen, joka ei kuulu kirkkoon, mutta käy kirkossa ja käyttää muitakin kirkon palveluja. Kirkon ovella ei kysytä kuulutko kirkkoon, vaan sen jokaiselle ojennetaan virsikirja ja toivotetaan tervetulleeksi.

Seurakunnissa monenlaiset työt ovat lisääntyneet ja eri tavoilla seurakunnan työssä tuetaan vähäosaisia. Minullakin on ilo osallistua tähän työhön Haukiputaan seurakunnassa. LC Haukipudas/Kellon presidenttinä olen mukana klubissamme tarjoamassa haukiputaalaisille vähäosaisille henkilöille ja perheille jouluruokaseteleitä paikalliseen kauppaan. Jouluruokasetelien saajat valitsee Haukiputaan seurakunnan diakoniatyö.

Haukiputaan seurakunnan vahvuus on erinomainen yhteistyö. Kaikki tahot ja yhdistykset ovat tervetulleita toimimaan seurakunnan tiloihin. Lukuisia tilaisuuksia järjestetään yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Voinpa sanoa, että kaiken kansan puurojuhlaa oli viime joulun alla vaikea kuvitella järjestettävän vain seurakunnan työntekijöiden voimin. Lähestyvää laskiaista valmistellaan myös yhdessä seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Olen mukana Haukiputaan seurakunnan vapaaehtoisten miesten ryhmässä. Teemme erilaisia seurakunnan meille antamia tehtäviä. Kaikissa näissä seurakunnan valmisteluissa kannamme oman kortemme kekoon ja saamme olla sitten järjestelyjen jälkeen mukana mukavissa tilaisuuksissa.

Yhteistyöllä se sujuu.

Hannu Liljamo
Ehdolla hiippakuntavaltuuston maallikkojen vaalissa
Tulevaisuuden kirkko, Oulu

=> Tutustu Oulun hiippakunnan pappis- ja maallikkoehdokkaisiin (Linkki Kirkon ehdokasgalleriaan)


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää