Menovinkit 22.-31.1.2020: Tarjolla rauhaa, rakkautta ja ruokaa

Keskiviikkokeitaita Oulunsalossa, Hiljaisuuden ilta Tuirassa, ruokaa kasvuikäisille Haukiputaalla. Lisäksi nyt on aika ehdottaa toivebiisiä rakkauslaulujen iltaan!

  • KESKIVIIKKOKEITAAT
    Oulunsalon kirkossa pidetään kevään aikana Keskiviikkokeitaita. Kiireisen viikon keskellä voi tulla hengähtämään kirkkoon kello 18–20. Ensimmäinen keidas on 22.1. teemalla Rauha. Tarjolla on vilttejä ja villasukkiakin!Arkiviikon päätteeksikin on tarjolla huokaisupaikka, sillä 24.1. kello 18 alkaen Tuiran kirkossa vietetään Hiljaisuuden iltaa. Kumpaankaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.
  • RAKKAUSLAULUJEN ILTA
    Hailuodossa valmistaudutaan helmikuussa pidettävään rakkauslaulujen iltaan. Omaa suosikkiaan voi ehdottaa 31.1. saakka kanttori Mari Liukkoselle 040 7430 381. Tapahtuma ei tunne seurakuntarajoja, eikä ehdotuksilla ole ylärajaa, joten ei kun linjat kuumiksi!
  • RUOKAA KASVAVILLE
    Haukiputaalla on keksitty jotain oleellista ja nostettu tilaisuuden nimeen se asia, joka kiinnostaa kohderyhmää. Kasvuikäisille koululaisille on nimittäin tarjolla Välipalakahvila torstaisin kello 14–16.30 niin kirkonkylällä Wirkkulassa kuin Kellon seurakuntakodilla.

Palstalla nostetaan esiin muutama menovinkki seurakuntien tapahtumista.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää