Karjasillan seurakunnan tilojen käytöstä keskustellaan Maikkulassa

15.3.22

Tiistai-iltana 22. maaliskuuta Maikkulan kappelissa kuullaan ja keskustellaan lisää toiveista seurakunnan tilojen käyttöön.


Tammikuussa haettiin nettikyselyssä ideoita siihen, miten Karjasillan seurakunnan tiloja – Kastellin kirkkoa ja pappilaa, Maikkulan kappelia sekä Pyhän Andreaan ja Karjasillan kirkkoja – voisi hyödyntää monipuolisemmin.

Kyselyllä haluttiin saada näkemyksiä muun muassa siitä, millaista toimintaa seurakunnalta toivotaan Maikkulan ja Oulunsuun alueille, miten Kastellin kirkkoa ja Pyhän Andreaan kirkkoa Kaakkurissa voisi kehittää monikäyttöisemmäksi, millaista musiikkitoimintaa tulisi järjestää ja millainen vapaaehtoistoiminta ihmisiä kiinnostaa.

Seuraavaksi vuorossa on Karjasillan seurakunnan tilatarveselvityksen yleisötilaisuus, joka pidetään tiistaina 22. maaliskuuta kello 18 Maikkulan kappelissa. Tilaisuudessa pääsee kuulemaan verkkokyselyn tuloksia ja voi esittää myös omia näkemyksiä ja kysymyksiä aiheista. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.

=> Anna palautetta jutusta

Lue lisää aiheesta:

Karjasillan seurakunta Seurakunnat