Hengellistä toivemusiikkia radiossa maanantai-iltaisin

28.7.22

Ylen Radio 1 -kanavalla kuullaan maanantai-iltaisin kuuntelijoiden toivomaa hengellistä musiikkia.


Ylen Radio 1 -kanavalla kuullaan maanantai-iltaisin kuuntelijoiden toivomaa hengellistä musiikkia.

Hengellisen musiikin toivekonsertissa 1.8. kello 19.10 kuullaan seuraavat toiveet: Backman: Sunnuntaiaamuna (SRK:n lauluryhmä/Raimo Paaso); koraalitoisinto Kaunis aamuaurinkomme (Suviseurojen seurakansa, Mika Kotkaranta urut, Ossi Kajava esilaulu); kansansävelmä Nousta sain aamuun (Aili Ikonen laulu, Ville Myllykoski piano, Mikko Iivanainen kitara, Hannu Rantanen basso, Sami Koskela rummut ja Pekka Nyman vibrafoni); Faltin: Mä elän laupeudesta (Psallamus-kuoro/Ilmo Riihimäki ja Juhani Haapasalo urut); Jo joutui armas aika (Keltinmäen gospelkuoro, Stemmina ja Tulus/Heli Nieminen, Jarmo Hovi lyömäsoittimet, Linnea Matilainen rap).

Hengellisen musiikin toivekonsertit ja muut Hartaita säveliä -lähetykset ovat kuultavissa lisäksi Yle Areenassa.

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Yleinen