Artikkelit avainsanalla: ylijäämäruoka
7.8.2024
Ylikiimingissä edistetään hyvinvointia uusiolounaiden avulla – ylijäämäruokaa uudistetaan rohkeasti mieleiseksi
Ylikiimingin asukasyhdistyksen puheenjohtaja Markku Parkkinen keksi nimen uusiolounas, kun hän seurasi puolisonsa ruoanlaittoa.
14.9.2020
Entä jos kaikki ylijäämäruoka vietäisiin yhteen varastoon?
Hävikkiruoan hyödyntämistä selvittänyt Prikka-hanke suosittaa logistiikkakeskuksen perustamista kanta-Oulun alueella syntyvälle hävikkiruoalle. Diakoniatyöntekijä Sami Riipisen mukaan se voisi parantaa huomattavasti seurakuntien mahdollisuutta hävikkiruoan käyttöön.
16.3.2020
Puhelimesta tuli kallisarvoinen työväline diakonian auttajille
Seurakuntien diakoniatyöntekijöillä on yksi viesti ylitse muiden: "Meihin voi olla yhteydessä, jos huoli koronaviruksesta painaa mieltä." Oulun seurakunnissa suunnitellaan tilapäistä kotiavun järjestämistä haavoittuvassa asemassa oleville.