Eino Grönin ilmaiskonsertti Oulujoen kirkossa Vanhustenviikolla

Oulujoen seurakunta toteuttaa yksityishenkilön testamenttivarojen turvin Eino Grönin konsertin osana Vanhustenviikon juhlallisuuksia.

Suomalaisten suursuosikki Eino Grön on täyttänyt tänä vuonna 80 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi häntä kuullaan konserteissa ympäri Suomen.

Yksi juhlavuoden konserttitapahtumista on Oulujoen kirkossa perjantaina 7. lokakuuta kello 13. Konsertti on osa Vanhustenviikon juhlallisuuksia ja sinne on vapaa pääsy. Tapahtuma toteutetaan yksityisen henkilön testamenttivaroista. Konsertissa säestäjänä toimii Raimo Paaso.

Eino Grön tunnetaan valtavan laajasta tuotannosta ja hän on aloittanut uransa jo 1950-luvulla. Grön on levyttänyt laajalla repertuaarilla musiikkia tyylilajien ulottuessa iskelmämusiikista ja tangosta aina jazziin ja hengelliseen musiikkiin.

Vanhustenviikkoa on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisen sunnuntain jälkeisellä viikolla.

Kaksi linja-autoa kuljettaa konserttiin

Vanhustenviikon juhlakonserttiin järjestetään linja-autokuljetus. Pysähdyspaikat ovat seuraavat:

Bussi 1: kello 12.00 Hönttämäen K-market – 12.10 Talvikankaan Sale – 12.25 Hintan seurakuntatalo – 12.35 Myllyojan seurakuntakoti – Oulujoen kirkko. Paluu samaa reittiä.

Bussi 2: klo 12.15 Sanginsuun seurakuntatalo – Oulujoen kirkko. Paluu samaa reittiä.

Kyytiin ei voi nousta muualta, kuin edellä mainituista pysähdyspaikoista. Kuljetus on maksuton.

  • Eino Grön Oulujoen kirkossa perjantaina 7.10. kello 13. Konsertin järjestää Oulujoen seurakunta. Vapaa pääsy.

Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää