Joulun sanaa ja säveliä verkossa, radiossa ja televisiossa

Joulun aikaan radiossa, televisiossa ja verkossa on tarjolla suoria lähetyksiä kirkoista ja muuta jouluista ohjelmaa.

Oululaisten kirkkojen nettiradiolähetyksiä voi kuunnella osoitteesta www.oulunseurakunnat.fi/verkkokirkko.

Videolähetykset tallenteineen löytyvät Virtuaalikirkko.fi-sivustolta. Virtuaalikirkossa lähetetään joka sunnuntai jumalanpalveluksia Oulusta ja muualta Suomesta. Lisäksi Virtuaalikirkosta löytyy lukuisia konsertteja, Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia ja muita musiikkitapahtumia.

Jouluaattona 24. joulukuuta Haukiputaan kirkosta voi kuunnella hartauden kello 14 ja 16 ja vielä illalla jouluyön messun kello 23.

Tuiran kirkosta lähetetään jouluaattona hartaus kello 15. Tuirasta lähetetään myös perinteinen jouluaamun jumalanpalvelus 25. joulukuuta kello 7.

Tapaninpäivänä 26. joulukuuta kello 10 voi kuulla jumalanpalveluksen Haukiputaan ja Tuiran kirkoista. Haukiputaan tapaninpäivän messu välitetään myös Radio Dein Oulun taajuudella (106,9 MHz).

Jouluradio kuuluu myös netissä

Seurakuntien mahdollistama valtakunnallinen Jouluradio helkkää perinteisillä radiotaajuuksilla ja kaapeliverkossa 27 paikkakunnalla.

Oulussa Jouluradiota voi kuunnella FM-taajuudella 91,6 MHz ja kaapelitaajuuksilla 101,9 MHz (DNA), 91,6 MHz (Telia) ja 99,8 MHz (Elisa). Jouluradio soi myös verkossa www.jouluradio.fi. Kaikkiaan erilaisiin joulumusiikkityyleihin erikoistunutta verkkokanavaa on kuunneltavissa kymmenen.

Ylellä lähetyksiä Kuopiosta ja pääkaupunkiseudulta

Yle Radio1 lähettää jouluaattona 24. joulukuuta kello 15 jouluaaton hartauden Hakunilan kirkosta Vantaalta.

Joulupäivänä 25. joulukuuta voi kello 7 kuulla joulukirkon Malmin kirkosta Helsingistä. Joulupäivän iltana kello 18 radiokuuntelijoilla on mahdollisuus yhtyä tuttuihin ja uudempiin joululauluihin Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa Puijon kirkosta Kuopiosta.

Tapaninpäivänä 26. joulukuuta kello 10 lähetetään Kauneimmat joululaulut -jumalanpalvelus Pitäjänmäen kirkosta Helsingistä.

Joulupäivän 25. joulukuuta televisioitava perhejumalanpalvelus tulee Helsingin Mikaelinkirkosta kello 10.

Lisätietoja Ylen joulukuun televisioimista jumalanpalveluksista täältä: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2021/10/18/jumalanpalvelukset-joulukuussa


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää