Karjasillan seurakunta kysyy näkemyksiä tilojen käytöstä

Käynnissä olevassa verkkokeskustelussa kerätään ehdotuksia ja toiveita Karjasillan seurakunnan tilojen hyödyntämiseksi Kaakkurissa, Karjasillalla, Kastellissa ja Maikkulassa.

|

Tammikuun loppuun saakka avoinna olevassa nettikyselyssä haetaan ideoita siihen, miten Karjasillan seurakunnan tiloja – Kastellin kirkkoa ja pappilaa, Maikkulan kappelia sekä Pyhän Andreaan ja Karjasillan kirkkoja – voisi hyödyntää monipuolisemmin.

Nettikeskustelua apuna käyttäen haetaan näkemyksiä muun muassa siitä, millaista toimintaa seurakunnalta toivotaan Maikkulan ja Oulunsuun alueille, miten Kastellin kirkkoa ja Pyhän Andreaan kirkkoa Kaakkurissa voisi kehittää monikäyttöisemmäksi, millaista musiikkitoimintaa tulisi järjestää sekä millainen vapaaehtoistoiminta kiinnostaa.

Linkki kyselyyn löytyy nettiosoitteesta oulunseurakunnat.fi/tilakysely ja siihen pääsee myös älypuhelimella oheisella QR-koodilla.

Nyt toteutettavan kyselyn taustalla on Karjasillan seurakunnan tilatarveselvitys.

– Yksi selvityksen tärkeimmistä tavoitteista on löytää kiinteistöille lisää yhteiskäyttöä, sanoo Oulun seurakuntien kiinteistöjohtaja Jaana Valjus. 

– Esimerkiksi Kastellin kirkolle ja Maikkulan kappelille mahtuisi runsaasti lisää toimintaa ja tapahtumia.


Jaa sivu eteenpäin

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää