Seurakuntien joulumyymälä avattiin jälleen Oulun keskustassa

Oulun seurakuntien käsityökauppa Silimukka on jälleen avannut joulupuotinsa Oulun keskustassa Vanhan apteekin talossa osoitteessa Torikatu 7.

 

Joulumyymälässä on tarjolla paikallisten käsityöharrastajien tuotteita. Myynnissä on muun muassa villasukkia, vanttuita, huiveja, pipoja, säärystimiä, joulukoristeita, kortteja, heijastimia ja leivonnaisia. Myyntituotto menee lähetystyölle.

Oulun seurakuntien lähetystyön koordinaattori Ulla Mäkinen kannustaa tulemaan jouluostoksille Silimukkaan, jos haluaa antaa yksilöllisiä ja persoonallisia lahjoja.

– Tuotteita on kaikenikäisille. Myös monenlaista tyyliä löytyy, pelkistetystä yksivärisestä monimutkaisiin kirjoneuleisiin.

Myynnissä olevia käsitöitä tehdään sekä seurakuntien kerhoissa että seurakuntalaisten kodeissa. Kuka tahansa voi lahjoittaa tekemiään käsitöitä myytäväksi Silimukkaan. Ne voi tuoda suoraan myymälään aukioloaikoina tai oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Joulupuoti Silimukka toimii tänä jouluna jo kuudetta vuotta. Viime vuoden myynti oli tähän saakka paras hiljaisempien koronavuosien jälkeen. Ulla Mäkinen iloitsee palautteesta, jota asiakkailta on aiempina vuosina tullut.

– Moni on huokaissut helpotuksesta: löysin kaiken, mitä tulin etsimään! Asiakkaat nauttivat myös kauniiden tuotteiden katsomisesta. Myymälässä on silmäniloa ja joulun tunnelmaa.

Käsityökauppa Silimukan myyntituotolla parannetaan heikossa asemassa olevien ihmisten asemaa eri puolilla maailmaa, esimerkiksi tuetaan naisten oikeutta täysipainoiseen elämään Kolumbiassa, autetaan syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja heidän perheitään Botswanassa ja tehdään mielenterveystyötä Keski-Aasiassa.

Silimukka on avoinna 22.11.–20.12. maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–15.

 

* Anna palautetta jutusta tai juttuaiheesta alla olevalla lomakkeella.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää