Kirjoituspyyntö: Kirkonpenkki vaihtui sujuvasti kotisohvaan – vai vaihtuiko? 

Rauhan Tervehdyksen toimitus tekee kirjoituspyynnön avulla juttua ihmisten korona-ajan kokemuksista: miltä on tuntunut osallistua jumalanpalveluksiin tai muihin hengellisiin tilaisuuksiin verkkolähetyksien välityksellä? Kerro, oletko ottanut sujuvasti loikan verkon uskonnollisiin tilaisuuksiin?

|

Kun koronapandemia alkoi, seurakuntien tilaisuuksia ryhdyttiin striimaamaan. 

Tällä hetkellä suoratoistot, reaaliaikainen verkkojakaminen, on seurakuntien työntekijöiden ja vapaaehtoisten viikoittaista työtä.

Hyvä lehden lukija, seuraatko sinä verkkojumalanpalveluksia? Miltä sinusta on tuntunut katsoa hengellisiä tilaisuuksia kotisohvalta älylaitteen välityksellä? Onko jumalanpalvelus sinulle yhteisöllinen kokemus, vaikka et istukaan kirkonpenkillä?

Pyhäaamuisin on myös tarjolla radio- ja televisiojumalanpalveluksia. Seuraatko niitä mieluummin kuin messua verkkolähetyksenä? 

Osallistutko jumalanpalveluksiin yhtä usein, vai harvemmin, kuin tapanasi oli ennen korona-aikaa?

Striimaus on suoratoistoa, mutta samalla syntyy usein myös tallenne. Palaatko sinä esimerkiksi konserttitallenteisiin?

Millaista palautetta, kehittämisehdotuksia ja terveisiä, haluat antaa seurakuntiin? Kerro kokemuksesi lyhyesti tai pidemmin meille.

Kokoamme palautteista jutun, haastattelemme aiheesta myös seurakunnan työntekijöitä ja selvitämme suoratoistojen seuraajamääriä.

Lehtijutussa ei mainita palautteiden antajia nimeltä ilman, että siihen kysytään ensin lupa. 

Siksi on tärkeää, että kerrot toimitukselle yhteystietosi.

 

Terveisten lähettäminen onnistuu helposti tästä.

Voit lähettää myös sähköpostia, toimitus@rauhantervehdys.fi, laittaa tekstiviestin 044 5626450, viestitellä Facebook-sivuilla tai lähettää paperipostia Rauhan Tervehdys, PL 102, 90101.

Ole yhteydessä toimitukseen 15.1.2021 mennessä.

Videokamerat ovat tällä hetkellä monien kirkkosalien vakiovarusteita. (Kuva: Pixabay)


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää