Maksutonta puuroa Karjasillalla, kesäkahvit ja pullat keskustassa

Karjasillan seurakunta tarjoaa maksuttomia aamupuuroaterioita kesäkuussa Maikkulassa, Karjasillalla ja Kaakkurissa. Oulun tuomiokirkkoseurakunnalla on kahvitarjoilu Sofia seurakuntakeskuksessa elokuun alkupuolelle saakka.

Maikkulan kappelissa puuroa on saatavilla keskiviikkoisin, Karjasillan kirkolla torstaisin ja Pyhän Andreaan kirkolla perjantaisin. Karjasillan kirkolla tarjoilu alkaa 9.6. kello 9–10 ja Maikkulan kappelilla 15.6. kello 9.30–10.30.

Pyhän Andreaan kirkolla Kaakkurissa ollaan aamupuurolla ensimmäisen kerran 17.6. kello 9–10.

Karjasillan seurakunta tarjoaa puuroa heinäkuun alkupuolelle saakka.

Sofia seurakuntakeskuksessa eli entisessä Keskustan seurakuntatalossa kahvia ja pullaa on saatavilla tiistaisin kello 9–10 monitoimisalissa. Kesäkahvit keitetään 9. elokuuta asti.

Ruoka-apu on tarpeen myös kesällä

Karjasillan seurakunnan diakoniatyöntekijä Seppo Meriläisen mukaan seurakunta jatkaa aamupuurojen tarjoamista myös kesäaikaan, sillä ruoka-avun tarve on jatkuva. Elintarvikkeita on myös hyvin saatavilla, koska hävikkiruokaa Oulun alueella keräävä ja kuljettava Prikka kiertoon -hanke toimii ympäri vuoden.

Diakoniatyöntekijä Heidi Karvonen Oulun tuomiokirkkoseurakunnasta toteaa saman pöydän ääreen kokoontumisella olevan myös sosiaalista merkitystä.

– Ruokailu ja kahvittelu on luonteva tapa tulla yhteen toisten kanssa.

Aamuateriat ja kahvit ovat avoimia kaikille.

Muissa ruoka-apua koskevissa asioissa voi olla yhteydessä Oulun seurakuntien diakoniatyöntekijöihin ympäri vuoden.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää