Missio 2022 näkyy ja kuuluu

Tuiran ja Tyrnävän seurakunnat ovat mukana valtakunnallisessa Missio 2022 -mediakampanjassa. Tyrnävällä kampanja lähtee liikkeelle jo 17. syyskuuta toritapahtumalla.

||

Tunnuksella Se löytyi järjestettävä mediamissio on kristittyjen yhteinen hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille.

Kampanjan alulle panijana on medialähetysjärjestö IRR-TV ry. Medialähetysjärjestön teettämä sisältö näkyy esimerkiksi AlfaTV-televisiokanavalla.

Kampanjan verkkosivut kertovat, että mukana on liki 400 eri seurakuntaa tai järjestöä. Aktiivisimmin kampanjaan ovat ilmoittautuneet vapaiden suuntien edustajat, kuten Suomen Vapaakirkko, Pelastusarmeija ja useat helluntaiseurakunnat. Pohjois-Pohjanmaan evankelisluterilaisista seurakunnista mukana on Tuiran ja Tyrnävän lisäksi Ylivieska.

Tyrnävällä ollaan koolla torilla ja kirkossa

Tyrnävällä otetaan pieni varaslähtö ennen varsinaisen kampanjan alkua. Tulossa on toritapahtuma Tyrnävän torilla lauantaina 17. syyskuuta kello 12–14. Torilla päästään nauttimaan musiikista, todistuspuheenvuoroista ja tarjoiluista.

Tapahtumaviikonloppu jatkuu sunnuntaina 18.9. kello 17, jolloin Lauluyhtye Sointu (kuva alla) esittää Lasse Heikkilän Suomalaisen messun Tyrnävän kirkossa.

Suomalainen messu on kansanmusiikkityylinen laulusarja, jonka sanoma on puhutellut suomalaisia jo vuodesta 1998. Se on taiteellinen katsaus itsenäisyyden ajan Suomen maisemiin ja kansalaisten tunteisiin sekä Jumalan siunaukseen.

Suomalaisen messun esittää yhdessä Lauluyhtye Soinnun kanssa tilaisuutta varten koottu soitinyhtye.

Näiden lisäksi Tyrnävän seurakunnassa on suunnitteilla ”Se löytyi” -tapahtuma, joka pidetään Temmeksellä 1. lokakuuta. Kaikenikäisten tapahtumassa on luvassa aarteenetsintärata, makkaranpaistoa ja yhteislaulua.

Oululaisten missiosuunnitelmista voi lukea lisää tulevista numeroista.

Oulun suunnitteluryhmässä ovat Uusheräyksen Eeva Pouke, Vapaakirkon Risto Wotscke, Helluntaiseurakunnan Pasi Markkanen, Tuiran seurakunnan pastori Ulla Rissanen ja Lähetysseurakunnan Aimo Hiltunen. Kuvaaja: Anne Visuri

HYVÄ TIETÄÄ: Missiossa on mukana monta tahoa

Aikamedia, Alfa Suomi, Gospel First International, Healing Rooms Finland ry, Hengen Uudistus Kirkossamme, Hyvä Sanoma ry, Jippiimissio ry, Kansan Raamattuseura, Luojan kämmenellä ry, Medialähetys Sanansaattajat ry, Mission Europe, Operaatio Mobilisaatio ry., Pelastusarmeija, Radio Dei, Radio Patmos, Rauhan Sana, Suomen Adventtikirkko, Suomen Evankelinen Allianssi, Suomen Baptistikirkko, Suomen Liikemiesten lähetysliitto ry., Suomen Raamattuopisto, Suomen Vapaakirkko, The Legacy Project, Tosimies lehti, Tulisielukoulu, TV7, Uskovat nuoret ry, Uusheräys, XEE-evankeliointi elämäntapana ry, YWAM Finland ry.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää