Muhoksen kirkkoherranvaalin ehdokkaat asetettiin vaalisijoille

Ensimmäiselle vaalisijalle on asetettu rovasti, TM Vesa-Tapio Palokangas, toiselle vaalisijalle pastori, TM Jukka Joensuu ja kolmannelle vaalisijalle pastori, TM John Bäckström.

Kuva: Muhoksen seurakunnan uusi logo julkistettiin ti 11.9.2018. Logon on suunnitellut muhoslainen Sami Mustonen.

Oulun tuomiokapituli on tehnyt Muhoksen seurakunnan kirkkoherran virkaa hakeneet vaalisijoille. 

Ensimmäiselle vaalisijalle on asetettu Vaalan seurakunnan kirkkoherrana toimiva rovasti, TM Vesa-Tapio Palokangas. Toiselle vaalisijalle on asetettu Oulunsalon seurakunnan kappalaisena toimiva pastori, TM Jukka Joensuu ja kolmannelle vaalisijalle Kemin seurakunnan kappalaisena toimiva pastori, TM John Bäckström.

Kolme ehdokasta toimittavat kello 10 alkavan päiväjumalanpalveluksen Muhoksen kirkosta kolmena peräkkäisenä sunnuntaina. Palokangas on vuorossa 20. helmikuuta, Joensuu 27. helmikuuta ja ja Bäckström 6. maaliskuuta.

Muhoksen seurakunnan kirkkoherranvaali alkaa Muhoksen kirkossa sunnuntaina 20. maaliskuuta kello 10 pidettävän päiväjumalanpalveluksen jälkeen ja jatkuu siten kuin vaalilautakunta siitä omalla kuulutuksellaan tarkemmin ilmoittaa.

Ennakkoäänestys ja kotiäänestys toimitetaan Muhoksen seurakunnassa 14.–18. maaliskuuta kello 9–18 vaalilautakunnan ilmoituksen mukaisesti.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää