Pekka Mustakallio on piispa Jukka Keskitalon uusi erityisavustaja

Pekka Mustakallio siirtyy piispan erityisavustajaksi Karjasillan kappalaisen tehtävästä. ”Mielenkiinnolla tartun uusiin haasteisiin”, hän toteaa.

Pekka Mustakallio on valittu piispa Jukka Keskitalon teologiseksi erityisavustajaksi.

Mustakallio työskentelee tällä hetkellä Karjasillan seurakunnan kappalaisena ja papiston tiimiesimiehenä.

Teologisen koulutuksen ja papin työkokemuksen lisäksi Mustakalliolla on myös viestinnän opintoja ja jonkin verran alan kokemusta.

Piispan teologisen erityisavustajan tehtävänä on sisällöllisten taustavalmistelujen tekeminen, kirkkoa koskevan sekä yhteiskunnallisen ja katsomuksellisen keskustelun seuraaminen sekä niistä raportoiminen piispalle.

Hän avustaa piispaa kirkollisten ja yhteiskunnallisten verkostojen ylläpitämisessä ja kehittää piispan viestintää ja mediayhteyksiä.

Teologinen erityisavustaja huolehtii piispan aikatauluista, tapaamisista ja matkajärjestelyistä sekä osallistuu erilaisiin tapahtumajärjestelyihin yhdessä tuomiokapitulin muun henkilöstön kanssa.

Pekka Mustakallio kertoo valmistautuvansa uuteen työhönsä innostunein mielin.

– Mielenkiinnolla tartun nyt uusiin haasteisiin ja tähän uuteen tehtävään. Hieman koen haikeutta, kun jätän seurakuntapapin työn ja siirryn enemmän asiantuntijan rooliin, hän sanoo.

Piispan erityisavustajana työskennellyt Harriet Urponen siirtyi viestintäalan yrittäjäksi.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää