Tuiran kirkkoherranvirasto muutti Linnanmaalle

Henkilöstön sisäilmaoireilun takia Tuiran seurakunnan kirkkoherranvirasto on siirretty Tuiran kirkosta Pyhän Luukkaan kappelille.

Tuiran seurakunnan kirkkoherranvirasto avaa ovensa tiistaina 22. elokuuta Pyhän Luukkaan kappelilla Linnanmaalla. Käyntiosoite on Erkki Koiso-Kanttilan katu 7.  Virasto on avoinna maanantaisin kello 9–16 ja tiistaista perjantaihin kello 9–14.

Kirkkoherranviraston puhelinnumero on 08-5314 600 ja sähköposti tuiranseurakunta@evl.fi

Syy muuttoon on henkilöstön fyysisessä oireiluissa. Tutkimuksissa ei ole löytynyt sisäilmaan liittyviä ongelmia, mutta kuitenkin osalla seurakunnan henkilöstöstä on oireita. Siksi toimisto siirretään seurakunnan alueen sisällä tilasta toiseen.

Viraston muutto ei aiheuta muutoksia Tuiran kirkolla kokoontuvien ryhmien tai muuhun seurakunnan toimintaan.

Tuiran seurakunnan hautausvarauksissa palvelee päivystävä pappi Tuiran kirkolla (Myllytie 5) joka arkipäivä kello 10–14.

Muutoin Oulun seurakuntien hautauspalvelut palvelee surun kohdatessa osoitteessa Intiönpolku 2, maanantaisin kello 9–16 ja tiistaista perjantaihin kello 9–15.30. Hautauspalveluiden numero on 08-3161 388 ja sähköpostilla voi tavoitella osoitteesta intio.oulu@evl.fi.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää