Karjasillan kirkkoherranvirasto muuttaa Kaukovainiolle

Syyskuun alusta Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvirasto palvelee väistötiloissa Kaukovainiolla. Syynä muuttoon ovat todetut sisäilmaongelmat.

Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvirasto muuttaa väistötiloihin maanantaina 4.9. alkaen Kaukovainiolle osoitteeseen Kotkantie 3 B.

Nykyinen kirkkoherranvirasto aivan kirkon vieressä osoitteessa Nokelantie 39 on suljettuna perjantaina 1. syyskuuta muuton takia.

Kirkkoherranvirasto on auki maanantaisin kello 9-16, ja tiistaista perjantaihin kello 9-14. Päivystävä pappi on tavattavissa Kotkantie 3B:ssa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10-14.

Nykyisessä virastorakennuksessa on havaittu sisäilmaongelmia. Karjasillan kirkko ja seurakuntasalit ovat käytettävissä kuten aiemminkin.

Kirkkoherranviraston rakennuksessa toimineille ryhmille järjestetään tilat ryhmäkohtaisesti seurakunnan muihin tiloihin.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää