Vaalipostia / Markku Kainulainen: Sanomaa ja toimintaa

”Kirkko tarjoaa kristinuskon sanoman lisäksi kiinnostavaa toimintaa, mutta myös apua ja rohkaisua niitä tarvitseville”, muistuttaa Tuiran seurakunnassa ehdolla oleva Markku Kainulainen.

Kirkkoon kuuluminen on monelle ihmiselle itsestään selvää. Kirkko tarjoaa kristinuskon sanoman lisäksi kiinnostavaa toimintaa, mutta myös apua ja rohkaisua niitä tarvitseville. Tätä arvostan erityisesti.

Nyt vanhemmalla iällä, kun on saanut olla mukana lastenlasten kastetilaisuuksissa ja konfirmaatioissa, olen jotenkin uudella tavalla huomannut myös kirkollisten toimitusten arvon: kaste, rippikoulu, ehtoollinen ovat tärkeitä etappeja elämässämme. Niiden voima kantaa.

On hyvä erityisesti huomata, että nuoret haluavat edelleen käydä rippikoulun, jopa kirkosta eronneet. Nuoret haluavat toimia edelleen myös rippikoulujen isosina.

Kirkko toimii kaikenlaisten ihmisten tukena mahdollisuuksien mukaan. Me kirkon jäsenet voimme toimia palkattujen työntekijöiden rinnalla voimiemme mukaan. Tehtäviä riittää. Moni ihminen meidänkin maassamme tarvitsee apua.

Kirkkomme ja seurakuntamme voi tehdä hyviä päätöksiä, jopa sellaisia, jotka vaikuttavat laajemmallekin kuin omaan maahamme.

Markku Kainulainen
Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä
Tuiran seurakunta

Katso täältä kaikki Tuiran seurakunnan ehdokkaat


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää