Vaalipostia / Martti Heinonen: Luottamus evankeliumiin

”Kirkon ja seurakunnan yksi tehtävistä on tukea hyvien olosuhteiden toteutumista. Tärkein tehtävä seurakunnilla on kuitenkin Jumalan Sanan julistaminen sielujen turvaksi ja pelastajaksi”, kirjoittaa Haukiputaalla ehdolla oleva Martti Heinonen.

Seurakunnan elämään ja kirkon päätöksiin voi vaikuttaa monin tavoin. Usko Jumalaan näyttäytyy tekoina lähimmäisiä kohtaan ja osallistumisena seurakunnan elämään. Viranhaltijat, luottamushenkilöt ja lukuisat vapaaehtoiset luovat seurakunnan elämälle kestävän perustan.

Toimivat Seurakuntalaiset (TS) on yksi Oulun seurakuntien valitsijayhdistyksistä syksyn seurakuntavaaleissa. Meille TS:n ehdokkaille on yhteistä pitäytyminen kirkkolain ja kirkkojärjestyksen ohjeeseen, jossa kaikkea seurakunnan elämää ja päätöksentekoa tulisi tarkastella Raamatun Sanan pohjalta.

Yhteiskunnan tehtävä on luoda turvalliset ja kannustavat olosuhteet ihmisten elämiseen. Kirkon ja seurakunnan yksi tehtävistä on tukea hyvien olosuhteiden toteutumista. Tärkein tehtävä seurakunnilla on kuitenkin Jumalan Sanan julistaminen sielujen turvaksi ja pelastajaksi. Tätä Jumalan antamaa tehtävää ei voi siirtää toisille eikä siitä voi vaieta! Elävän seurakunnan tunnistaa rukouksesta, Raamatun opetuksesta ja lähimmäisenrakkaudesta.

Maailman ja Ukrainan tilanne on tuonut monille pelon tulevaisuudesta. Seurakunnan sanoma Jumalan antamasta turvatakuusta eli evankeliumin tarjoamasta uskon todellisuudesta, on käsin kosketeltavan ajankohtainen. Luottamushenkilöiden tehtävänä on edesauttaa tuon sanoman vaikutusta seurakunnan olemisessa ja toiminnassa sekä maailmassa lähetystyön kautta.

MARTTI HEINONEN
Toimivat seurakuntalaiset
Haukiputaan seurakunta

=> Anna palautteta Martti Heinosen tekstistä täällä

***

Haluatko kirjoittaa Vaalipostia?

EHDOKAS: Oletko asettunut ehdolle vaaleissa ja haluat kertoa tavoitteistasi ja arvoistasi äänestäjille?
ÄÄNESTÄJÄ: Haluatko esittää ehdokkaille kysymyksiä tai tuoda esiin seurakuntalaisille tärkeitä arvoja ja näkökulmia?
Lähetä maksimissaan 1500 merkin mittainen tekstisi osoitteeseen toimitus@rauhantervehdys.fi otsikolla Vaalipostia. Mikäli olet ehdolla, lisää tekstin yhteyteen nimesi lisäksi valitsijayhdistyksesi, seurakuntasi ja kuvasi. Yksittäiseltä ehdokkaalta julkaistaan Vaalipostia-palstalla vain yksi kirjoitus.
Seurakuntavaalit pidetään 20.11.2022 ja ennakkoäänestys on käynnissä 8.–12.11.2022


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää