Vaalipostia / Otis Tenkorang: Kertokaa lapsille Jeesuksen rakkaudesta

”Uskoon ei liity automatiikkaa – se on Jumalan lahja, jota kannattaa hoitaa”, kertoo Tuiran seurakunnassa ehdolla oleva Otis Tenkorang.

Olen syntyisin Ghanasta. Suomessa olen asunut 32 vuotta, Oulussa 30 vuotta. Minulla on aviovaimo Cecilia sekä kaksi aikuista lasta: Diana ja Benjamin. Olen puistotyöntekijä, harrastan jalkapalloa ja musiikkia.

Työskentelen kristillisen yhteiskunnan puolesta ja olen mukana kotiseurakuntani Tuiran toiminnassa. Olen ollut ehdokkaana seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston vaaleissa monia kertoja. Luottamustehtävissä olen ollut kasvatustyön ja lähetystyön johtokuntien jäsenenä.

Vapaaehtoistyöllä on tärkeä osa kaikissa toiminnoissa. Olen ollut pitkään mukana Oulun Tuomasmessussa vapaaehtoistyössä sekä kolme kertaa yhteisvastuukerääjänä ja myös Oulun Herättäjäjuhlilla talkoolaisena.

Viestini suomalaisille kristityille perheille on: kertokaa lapsille Jeesuksen rakkaudesta. Jeesuskin korosti lasten asemaa Jumalan valtakunnassa. Tärkeää on palvella Luojaa jo nuorena.

Uskoon ei liity automatiikkaa – se on Jumalan lahja, jota kannattaa hoitaa.

Jumalanpalvelus ja rukous on minulle hyvin tärkeä.

OTIS TENKORANG
Toimivat seurakuntalaiset
Tuiran seurakunta

Katso täältä kaikki Tuiran seurakunnan ehdokkaat


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää