Oululaislapset voivat nyt ilmoittautua kesän kymppileirille

– Kymppileiri telttailuineen ja kaikkine ohjelmineen on seikkailu, joka kannattaa kokea, kannustaa nuorisotyönohjaaja Pekka Leskinen.

Oulun seurakuntien vuosittain 10-vuotiaille järjestämä kymppileiri on saavuttanut suuren suosion. Viime vuonna mukana oli lähes 500 leiriläistä. Tänä vuonna kymppileirille voivat osallistua vuonna 2013 syntyneet oululaiset lapset.

Kymppileirejä järjestetään kaksi, molemmat juhannuksen jälkeisellä viikolla. Ensimmäinen leiri on tarkoitettu Haukiputaan, Karjasillan ja Oulunsalon kymmenvuotiaille. Toiseen leiriin osallistuvat Kiimingin, Oulujoen, Tuiran ja tuomiokirkkoseurakunnan kymmenvuotiaat. Leirillä ollaan kolme yötä.

Kymppileirit pidetään Rokualla, Oulun ev.-lut. seurakuntien leirikeskuksen maastossa. Leirillä osallistujat jaetaan seurakunnittain kyliin, jotka jaetaan edelleen telttaryhmiin.

 

Leirillä majoitutaan puolijoukkueteltoissa.

 

Leirillä majoitutaan puolijoukkueteltoissa. Teltoissa majoittuu 12–15 henkilöä, joista kaksi on isosia. Kaikkiaan leirillä on noin sadan aikuisen tai isosen joukko huolehtimassa leiriläisistä.

Leirillä on hyvää ja laadukasta ikäryhmälle sopivaa ohjelmaa. Leirin ohjelma koostuu muun muassa erätaitojen opettelusta, liikunnasta ja musiikista. Myös lähetyskasvatus on osa leirin toimintaa.

Kymppileirillä korostuvat yhdessäolo ja yhdessä tekeminen.

– Kaikki mitä tehdään, tehdään aina porukalla. Kymppileiri on myös loistava paikka saada uusia kavereita, sanoo kymppileirin johtaja, nuorisotyönohjaaja Pekka Leskinen.

Leskinen kannustaa kaikkia kymmenvuotiaita tulemaan mukaan.

– Kymppileiri telttailuineen ja kaikkine ohjelmineen on seikkailu, joka kannattaa kokea.

Leirimaksu on 60 euroa. Leirimaksu sisältää kuljetuksen, ohjelman, ruuan, majoituksen ja tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautuminen on avoinna 31. maaliskuuta saakka Oulun seurakuntien verkkosivuilla www.oulunseurakunnat.fi/kymppileiri


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää