Rauhan Tervehdys ilmestyy paperisena koronan aikanakin

Millaista sisältöä toivot seurakuntalehteen näinä poikkeuksellisina aikoina? Rauhan Tervehdys tarjoaa palstatilaa paikallisille näkemyksille.

rauhan tervehdys paperilehti

Rauhan Tervehdys jaetaan kotitalouksiin Oulussa, Hailuodossa, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä joka viikko koko kevään ajan.

Koronavirusta vastaan tehtävät suojatoimet voivat kuitenkin supistaa sivumäärää, koska seurakuntien ilmoituspalstoilla on tulevina viikkoina lähinnä vain tiedot jumalanpalveluksista. Sivumäärä päätetään viikko kerrallaan. Toistaiseksi myös lehden jakelu toimii normaalisti.

Verkkolehteemme osoitteessa www.rauhantervehdys.fi päivitämme tuoreimmat tiedot niin koko evankelisluterilaisen kirkon kuin tilaajaseurakuntiemme toimista koronapandemian aikana.
Lehti tarjoa henkilöhaastatteluja, uutisia, hengellisiä kirjoituksia ja kokemuksia vaikeiden aikojen keskellä elämisestä.

Toimitukselle voi lähettää juttuvinkkejä vinkkilomakkeen kautta. Kuvia ja tekstejä voi lähettää myös sähköpostitse (toimitus@rauhantervehdys.fi), puhelimitse (044 5626 450) tai Facebook-viestinä.

 

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan toimittajiin:
  • Elsi Salovaara / vastaava toimittaja, 044 5626 447
  • Marita Ahlgren, 044 5626 448
  • Riitta Hirvonen, 044 5626 449
  • Minna Kolistaja, 044 5626 446

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@rauhantervehdys.fi


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää