Tyrnävällä koulutetaan vapaaehtoisia KouluSaapas-toimintaan

Koulutuksen käyneet täysi-ikäiset aikuiset päivystävät luotettavina ja turvallisina aikuisina yläkoululla.

Tyrnävällä koulutetaan 23. tammikuuta yli 18-vuotiaita, joita kiinnostaa nuorten auttaminen.

Kyseessä on KouluSaapas -toiminta, jossa vapaaehtoiset päivystävät Kuulammen koululla koulupäivän aikana yhdessä vastuuhenkilön kanssa.

Saapaslaiset hakeutuvat nuorten luo juttelemaan, pitämään huolta ja tarjoamaan apua nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tyrnävällä KouluSaapas tarjoaa lisää luotettavia ja turvallisia aikuisia yläkoululaisten arkeen.

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua koulutukseen 18.1. mennessä Tyrnävän seurakunnan nuorisotyönohjaajalle Johanna Aho-Vinkalle numeroon 044 7372 632 viestillä tai puhelimitse.

Starttikoulutuksessa kello 17.3021 on tarjolla iltapala. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lasten ja nuorten keskuksen sekä Kuulammen koulun kanssa.

Palveluoperaatio Saapas toimii yli 40 paikkakunnalla. Tehtävään koulutetut täysi-ikäiset jalkautuvat nuorten pariin paitsi kouluilla, myös kaduilla ja tapahtumissa. Saapas-toiminta on myös netissä.

KouluSaapas-toimintaa on 14 paikkakunnalla.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää