Vaalipostia / Seppo Hellsten: Rauhaa rauhattomassa maailmassa

”Kirkko ja seurakunta voi tuoda esiin Raamatun alkuperäistä sanomaa, joka vaikuttaa ihmisen sydämeen ja herättää uskon Kristukseen”, kirjoittaa Seppo Hellsten, joka on ehdolla Karjasillan seurakunnassa.

Kuinka erilainen oli maailmamme neljä vuotta sitten kun viimeksi käytiin seurakuntavaaleja. Ei ollut maailmanlaajuista pandemiaa ja Euroopassa oli aika rauhallista ja Suomi vahvasti sotilasliittojen ulkopuolella. Aika moni asia on muuttunut ja varmasti jokainen on tuntenut olonsa turvattomaksi jossain vaiheessa ja varmaan vieläkin.

Itse olen ympäristöalan ammattilainen ja näen myös ilmastonmuutoksen ja luontokadon uhkaavan laajasti maailmaamme, joten uhkakuvia riittää. Aika usein tulee mieleen, olisiko vain parasta sulkea viestimet ja katsella vain kaunista luontoamme, mutta meillä kaikilla on halu kuitenkin jotenkin ymmärtää kokonaisuutta tehdä oma osamme maamme ja maapallomme vakauden eteen.

Tuoko tämän kaiken keskelle kirkko jotain vakautta? Katsoessamme ympärillemme huomaamme, että kirkkoa ja ennen kaikkea uskontoa voidaan käyttää monien asioiden perusteluun ja myös pahan edistämiseen.

Kirkko ja seurakunta voi kuitenkin tuoda esiin Raamatun alkuperäistä sanomaa, joka vaikuttaa ihmisen sydämeen ja herättää uskon Kristukseen. Muutos ja rauha näkyy myös käyttäytymisessä ja laajemmin koko yhteiskunnassa mukaan lukien myös yhteisen ympäristömme suojelua.

Isänä ja isoisänä haluan olla edistämässä ja tukemassa erityisesti lasten ja nuorten elämää ja toimintaa myös seurakunnassa.

Seppo Hellsten
Toimivat seurakuntalaiset
Karjasillan seurakunta

=> Katso kaikki Karjasillan ehdokkaat täältä


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää