Liisa Jaakonsaari. Kuva: Arkisto / Pekka Helin

Minun uskoni -keskustelusarja jatkuu virtuaalisesti

24.3.20

Liisa Jaakonsaaren ja Juha Hännisen haastattelut videoidaan Tuiran kirkosta Oulusta. Keskustelusarjan ensimmäisessä illassa jututettiin Laura Malmivaaraa.


Tuiran kirkolla juuri ennen koronarajoitusten aikaa alkanut Minun uskoni -keskusteluiltojen sarja jatkuu Virtuaalikirkossa.

Perjantaina 27.3. kello 18.30 illan vieraana on entinen europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari. Illan otsikkona on Rohkeus. Perjantaina 3.4. kello 18.30 vieraana on Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen, jolloin illan aiheena on Elämä ja kuolema. Ajankohdat ovat muuttuneet alkuperäisistä koronarajoitusten takia. Illat toteutetan ilman paikalla olevaa yleisöä.

Molempina iltoina ennen keskustelutilaisuutta pidetään iltahartaus kello 18. Myös hartaus välitetään virtuaalikirkon kautta.

Minun uskoni -illoissa puhutaan ihmisiä koskettavista asioista haastattelujen kautta. Keskustelujen teemat nousevat kuluvan vuoden Yhteisvastuukeräyksen teemasta Sinä riität.

Tämä tarkoittaa ainakin sen pohtimista, riitänkö minä vanhempana, puolisona, lapsena, ystävänä. Tai riitänkö minä Jumalalle. Mukana on elämään kuuluvien vaikeidenkin asioiden pohtimista, kuvailee Tuiran seurakunnan kirkkoherra Niilo Pesonen.

Haastattelijana toimii pastori Mikko Salmi. Tilaisuuksien juontajina toimivat kirkkoherra Niilo Pesonen ja pastori Soili Pitkänen. Musiikista vastaa muusikko Iina Palokangas.

 => Anna palautetta jutusta

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Seurakunnat